• 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
 • 2e=-30%

Feestelijke kleding

2 artikelen


Filter Filter
Categorie
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
  • 2e=-30%
Maat Prijs
Kleur
- 30%
Lange jurk met print

Afgeprijsd van € 44,99 naar € 31,49

Feestelijke kleding

Een feestelijke jurk waar jij je goed in voelt laat je stralen en zorgt voor een lach op je gezicht! Jij steelt de show en zorgt voor een sprankeling in ieders ogen in jouw prachtige exemplaar. Glinsterende stoffen en opvallende details zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen de deur uit gaat op weg naar jouw feestelijke gelegenheid, of je nou een bruiloft, diner of date op de planning hebt staan: in de juiste jurk zie je er fantastisch uit! MS Mode weet met haar ruime assortiment aan jurken voor ieder seizoen hoe zij jouw vrouwelijk kunnen laten voelen, kies je favoriet en dress to impress.

Jurken voor bruiloft
Is het niet heerlijk om de liefde te vieren? Een dag vol vrolijke mensen, lekker eten en prachtige outfits, een bruiloft is misschien wel hét evenement om compleet uit te pakken met je look en dat mag ook! Misschien kies je ervoor om uit te pakken in een felgekleurde jurk of opvallende print of ga je liever voor een bescheiden jurk in effen kleur, je mooi voelen is wat telt. Een bruiloft in de kerk, op het strand of in het park, bij iedere locatie hoort een andere touch en een verhaal.

Een cocktail jurk naar een bruiloft
Als je denkt dat cocktailjurken alleen maar kunnen tijdens een cocktailparty heb je het mis, veel bruiloften beginnen wat formeel maar eindigen met champagne of andere feestelijke drankjes en een groot feest waarbij een cocktail jurk zeer toepasselijk is, de perfecte balans tussen speels en elegant. Misschien wissel je wel gedurende de bruiloft van jurk, je kunt beginnen met een lange zwierige jurk en wisselt gedurende de dag af naar een jurk voor op de dansvloer, schud je heupen los zonder dat je op je jurk gaat staan.

Galajurk
Kan je je de eerste keer dat je een galajurk nodig had nog herinneren? Waarschijnlijk op de middelbare school, samen met je moeder of beste vriendin op jacht naar een jurk waar jij je chique in voelt. Soms vind je de perfecte galajurk al heel snel en soms pas je jurk naar jurk: één ding is zeker, een galajurk moet perfect zijn. Een cocktail jurk in verschillende stijlen Een cocktailjurk is eigenlijk een korte galajurk die vaak wat minder formeel is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en kiest dan ook een jurk die bij haar past: een kanten jurk, a-lijn jurk, jurken met mouw of blote schouder, glitter of print.

Avondjurk
Op zoek naar een avondjurk voor een feest, diner of gala? Laat je dan inspireren door onze jurken. Voor een zomeravond buiten of winterse avond binnen, voor ieder seizoen een mooie jurk passend bij jouw figuur. Pak dames Liever een pak dan een jurk? De tijd dat mannen in pak en vrouwen in jurk rondlopen is verleden tijd, tegenwoordig zijn pakken enorm trendy! Je kunt er alle kanten mee op, bij MS Mode vind je pakken in verschillende kleuren. Pumps eronder, sieraden erbij en je look is compleet!

Pak dames
Liever een pak dan een jurk? De tijd dat mannen in pak en vrouwen in jurk rondlopen is verleden tijd, tegenwoordig zijn pakken enorm trendy! Je kunt er alle kanten mee op, bij MS Mode vind je pakken in verschillende kleuren. Pumps eronder, sieraden erbij en je look is compleet!

Lees meer Minder