Shop the Trend

Flowers & Stripes

De Slangenprint

Hoewel de luipaard print de afgelopen jaren vooral het modebeeld bepaalt, kunt u deze nieuwe animal print bijna niet gemist hebben de afgelopen maanden. Het is namelijk de trend van dit moment: de slangenprint! Slangenprint wordt gezien als een luxere en chique print. U ziet de slangenprint overal op terug komen op mooie flared broeken, maxi jurken en op verschillende tops! Het fijne van een slangenprint is dat u het makkelijk kunt combineren met een jeans maar ook met mooie witte of zwarte items. De slangenprint is here to stay!

Happy Rebel

Rebels en fashionable. Dat is waar de nieuwe Happy rebel collectie om draait. Een mooie mix van ludieke prints, vrolijke kleurtjes, teksten en speelse bedrukkingen. Meer dan genoeg om de rebel in uzelf naar boven te halen! 

Logo mania

We beginnen 2019 met een trend die zijn comeback maakt, in de jaren ‘90 was deze trend namelijk al te zien in het modebeeld. Een trend die u de afgelopen weken volop op de straat hebt kunnen spotten. De Logo Mania trend wordt gekenmerkt door verschillende grafische printjes maar ook items bedrukt met woorden of logo’s van een merk. De kleuren blauw, zwart en grijs voeren de boventoon in deze collectie. Rockt u deze retro trend?

Winter FSTVL

Bloemetjesjurken zijn niet meer alleen terug te vinden in de kledingkast van uw oma. Met de juiste boho vibe is de bloemenprint namelijk weer helemaal terug. MS Mode heeft een nieuwe collectie ontworpen voor FSTVL. Compleet in winterste sferen, maar met hetzelfde vertrouwde boho gevoel als de zomercollectie. Dus ook tijdens het winter seizoen kunt u rekenen op die rijke en gelaagde boho-mix van goed passende sexy items en meer loose fitting styles met flair. Super vrouwelijk en laid-back tegelijkertijd.

Bloggers choice

Kopieer deze looks, samengesteld door onze bloggers!

omhoog