Betalen

Uzelf verwennen met de laatste mode door makkelijk én snel te betalen? Bij MS Mode bepaalt u zelf hoe u betaalt. De volgende betaalmethodes zijn mogelijk: Direct ebanking, creditcard, Bancontact en Klarna.


Direct ebanking

Met direct ebanking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via uw eigen bank. Om gebruik te maken van direct ebanking hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Om een betaling te voldoen via direct ebanking doorloopt u de volgende stappen:

  • Selecteer uw eigen bank
  • Log in met uw login gegevens en pin; alle betalingsgegevens zijn al voor u ingevuld
  • Selecteer uw gironummer
  • Bevestig uw betaling door de TAN-code in te voeren
  • Op de volgende pagina is er een samenvatting zichtbaar van de transactie

U bent vrij om verder te winkelen of om het scherm af te sluiten.Wanneer u met direct ebanking betaalt, is er geen maximum verbonden aan het te besteden bedrag.


Creditcard

U kunt ook met een creditcard gemakkelijk en veilig in de MS Mode online winkel betalen. Het totaalbedrag wordt van uw creditcard afgeboekt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Kiest u ervoor om de bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te retourneren? Dan wordt dit bedrag – nadat wij de retourzending hebben verwerkt – binnen 14 dagen op uw creditcard gerestitueerd. U ziet het retourbedrag dan op uw creditcardoverzicht terug. Alle creditcards met een MasterCard-, Visa- of American Express-symbool worden door ons geaccepteerd. Uw betaalgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken is uiterst betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met uw creditcard in de MS Mode online winkel te betalen.


Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact gebeurt zoals dat bij creditkaarten het geval is, aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart. Tegelijkertijd wordt het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren) gebruikt.

Bij ons betaal je veilig via Adyen. Voor meer informatie klik hier.


Klarna

Wanneer je een pakje niet tijdig retour kunt sturen, verzoeken wij je dit bij Klarna te melden via de app of via chat. Via de app kan de factuur tijdelijk met 30 dagen verlengd worden door een retourzending aan te melden. Wanneer het ook na deze 30 dagen nog niet mogelijk is het pakje terug te sturen, kan een verdere verlenging van de betaaltermijn worden aangevraagd. Hiervoor verzoeken wij je contact op te nemen met Klarna via hun chat.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen via Klarna (kosten zijn €1,95). Het voordeel van deze betaalmethode is dat je alleen betaalt voor je producten je wil houden. Zodra je bestelling bij ons is doorgekomen, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je direct, of binnen 30 dagen via de betaalknop in je ontvangen e-mail betalen. Besluit je (een deel) van jouw bestelling te retourneren, vergeet niet dit bij Klarna te melden en wacht dan op een aangepaste factuur van Klarna. Deze ontvang je normaal gesproken één dag nadat de retourzending is ontvangen.

Betaal je je rekening niet binnen 30 dagen na de ontvangst van de Klarna-factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Als de betaling dan nog niet is voldaan, dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening).

Niet iedere klant kan gebruik maken van het betalen met Klarna. MS Mode behoudt zich het recht voor om klanten die veel retourneren, uit te sluiten van deze betaalmethode. MS Mode wil voorkomen dat pakketjes zomaar worden teruggestuurd in het kader van duurzaamheid.

Retourneer jij meer dan 75% van je orders? Dan kan er geen gebruik worden gemaakt van Klarna. Op het moment dat je meer artikelen houdt, kan het zijn dat na verloop van tijd je weer uit deze groep gehaald wordt.

Heb je vragen over je betaling via Klarna, neem dan contact op met klantenservice van Klarna. Via MyKlarna kun je allerlei handige functies gebruiken. Je logt in via klarna.nl met het e-mailadres dat hoort bij je bestelling, of download de Klarna app op je smartphone of tablet. Je kan Klarna ook bereiken via: 020 – 808 06 01.

Bij ons betaal je veilig via Adyen. Voor meer informatie klik hier .

1. Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt op vier manieren betalen: Direct ebanking, Mister Cash, Klarna of creditcard.

2. Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Nee, het is niet mogelijk in termijnen te betalen.

3. Kan ik mijn bestelling in de winkel betalen?

Nee, het is niet mogelijk om de bestelling in de winkel te betalen.

4. Hoe wordt een korting berekend?

Een verkregen actiekorting (3=2 actie, 2e broek voor de helft van de prijs, etc.) wordt verrekend over alle actieartikelen. Een procentuele of totaalkorting, die wordt verkregen door middel van een bepaalde kortingscode, wordt verrekend over alle artikelen. Let op: de korting wordt berekend aan de hand van een originele bestelling. Na het retourneren heeft u dus geen recht meer op de korting zoals deze was op het moment van bestellen, daar de korting over de alle door u bestelde artikelen wordt berekend.

Let op: na het retourneren van een artikel kan het dus zijn dat u voor een artikel een lager aankoopbedrag hebt betaald dan de prijs zoals deze is weergegeven op de webshop. Ook dit is een gevolg van het feit dat de korting over alle bestelde artikelen wordt verrekend.Antwoord binnen circa één werkdagMaandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uurAntwoord binnen één dag