Betalen

Uzelf verwennen met de laatste mode? Met betaalgemak van MS Mode bepaalt u zelf hoe u betaalt. De volgende betaalmethodes zijn mogelijk:

Direct ebanking

Met direct ebanking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via uw eigen bank. Om gebruik te maken van direct ebanking hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Om een betaling te voldoen via direct ebanking doorloopt u de volgende stappen:

  • Selecteer uw eigen bank
  • Log in met uw login gegevens en pin; alle betalingsgegevens zijn al voor u ingevuld
  • Selecteer uw gironummer
  • Bevestig uw betaling door de TAN-code in te voeren
  • Op de volgende pagina is er een samenvatting zichtbaar van de transactie

U bent vrij om verder te winkelen of om het scherm af te sluiten.Wanneer u met direct ebanking betaalt, is er geen maximum verbonden aan het te besteden bedrag.

Creditcard

Betalen met een creditcard in de MS Mode online winkel is gemakkelijk en veilig. Het totaalbedrag wordt van uw creditcard afgeboekt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Wanneer u ervoor kiest om de bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te retourneren, dan wordt dit bedrag – nadat wij de retourzending hebben verwerkt – binnen 14 dagen op uw creditcard gerestitueerd. U ziet het retourbedrag dan op uw creditcardoverzicht terug. Alle creditcards met een MasterCard- of Visa-symbool worden door ons geaccepteerd. Uw betaalgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken is uiterst betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met uw creditcard in de MS Mode online winkel te betalen.

Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact gebeurt zoals dat bij creditkaarten het geval is, aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart. Tegelijkertijd wordt het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren) gebruikt.

Bij ons betaal je veilig via Adyen. Voor meer informatie klik hier.