Bezorgen

Vandaag voor 19:30 uur besteld, binnen 48 uur geleverd

U kunt uw bestelling door DPD laten bezorgen. Bij het afrekenproces kunt u aanklikken welke bezorgmethode u verkiest. Bestellingen worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die zijn gedaan in het weekend worden op dinsdag geleverd. Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Bij het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u dit aangeven. Bij thuisbezorging wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €3,95 per verzending. Bestellingen geplaatst op de Belgische webshop worden alleen binnen België geleverd. Indien u uw bestelling in één van de andere landen wil laten leveren, dan kunt u via het menu naar de webshop van het betreffende land gaan en via die webshop uw bestelling plaatsen.

Bezorgen bij een DPD Parcelshop

Het is ook mogelijk om het pakketje te laten afleveren bij een DPD parcelshop bij u in de buurt. Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode ‘Afhalen in de DPD Parcelshop’. U kunt dan zelf bepalen wanneer u de bestelling afhaalt in een van de vele parcelshops in België. Bij bezorging in een Parcelshop wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €3,95 per verzending.

Zodra de bestelling voor u klaarligt ontvangt u een e-mail. Let op! Neem voor het ophalen van de bestelling bij de DPD Parcelshop een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Levering alleen binnen België.

Nieuw: afhalen in een MS Mode winkel

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om uw pakketje af te laten leveren bij een MS Mode winkel in uw buurt, u betaalt dan geen verzendkosten! Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode 'Afhalen bij MS Mode winkel'. Binnen 2-7 werkdagen ligt uw pakket klaar in de winkel, u krijgt automatisch bericht als uw pakketje in de winkel is aangekomen. Neem de e-mail (geprint of smartphone) mee naar de winkel en ontvang direct uw pakket!