Bezorgen

Vandaag voor 19:30 uur besteld, binnen 4-6 werkdagen in huis

U kunt uw bestelling door Bpost laten bezorgen. Bij het afrekenproces kunt u aanklikken welke bezorgmethode u verkiest. Bestellingen worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die zijn gedaan in het weekend worden op dinsdag geleverd. Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Bij het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u dit aangeven. Bij thuisbezorging wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €3,95 per verzending. Bestellingen geplaatst op de Belgische webshop worden alleen binnen België geleverd. Indien u uw bestelling in één van de andere landen wil laten leveren, dan kunt u via het menu naar de webshop van het betreffende land gaan en via die webshop uw bestelling plaatsen.

Is er iets mis gegaan met je pakketje of heb je je pakket helemaal niet ontvangen meld dit dan altijd binnen 14 dagen bij ons via klantenservice.be@msmode.com


Bezorgen bij een Bpost afhaalpunt

Het is ook mogelijk om het pakketje te laten afleveren bij een Bpost afhaalpunt bij u in de buurt. Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode ‘Afhalen in een Bpost-punt’. U kunt dan zelf bepalen wanneer u de bestelling afhaalt in een van de vele Bpost afhaalpunten in België. Bij bezorging in een afhaalpunt wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €3,95 per verzending.

Zodra de bestelling voor u klaarligt ontvangt u een e-mail. Let op! Neem voor het ophalen van de bestelling bij de Bpost afhaalpunt een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Levering alleen binnen België.


Afhalen in een MS Mode winkel

Het is ook mogelijk om uw pakketje af te laten leveren bij een MS Mode winkel in uw buurt, u betaalt dan geen verzendkosten! Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode 'Afhalen bij MS Mode winkel'. Binnen 3-7 werkdagen ligt uw pakket klaar in de winkel, u krijgt automatisch bericht als uw pakketje in de winkel is aangekomen. Neem de e-mail (geprint of smartphone) mee naar de winkel en ontvang direct uw pakket!

1. Hoe werkt de levering?

Onze pakketten worden geleverd met Bpost. Kiest u voor levering met Bpost, dan wordt uw bestelling binnen 48 uur geleverd indien u de bestelling voor 19:30 uur op een doordeweekse dag heeft geplaatst. Bestellingen die in het weekend gedaan zijn, worden op dinsdag geleverd. Kosten voor levering met Bpost zijn €3,95.

Als u voor 'Afhalen bij MS Mode winkel' heeft gekozen dan betaalt u geen verzendkosten. Binnen 3-7 dagen ligt uw pakket klaar in de winkel, u krijgt automatisch bericht als uw pakketje in de winkel is aangekomen.

2. Is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Nee, dat is niet mogelijk. Bpost hanteert vaste bezorgdoorlooptijden om de snelheid te waarborgen.

3. Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres, bijvoorbeeld mijn werk, laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk! Als u bij uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres opgeeft, dat afwijkt van het factuuradres, ontvang u uw bestelling elders.

4. Kan ik gebruik maken van een Bpost afhaalpunt?

Ja, het is mogelijk om gebruik te maken van een Bpost afhaalpunt. Kies bij het afrekenen voor de aflevermethode 'Afhalen in een Bpost-punt'.

5. Kan ik mijn bestelling ook afhalen in één van de MS Mode winkels?

Ja, het is vanaf nu ook weer mogelijk om uw pakketje af te laten leveren bij een MS Mode winkel in uw buurt, u betaalt dan geen verzendkosten! Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode 'Afhalen bij MS Mode winkel'. Binnen 3-7 dagen ligt uw pakket klaar in de winkel, u krijgt automatisch bericht als uw pakketje in de winkel is aangekomen. Neem de e-mail (geprint of smartphone) mee naar de winkel en ontvang direct uw pakket!

Helaas is afhalen in de winkel nog niet in al onze winkels mogelijk, daarom kan het zijn dat de winkel het dichtst bij u op dit moment nog niet in de lijst verschijnt wanneer u deze bezorgmethode kiest tijdens het bestelproces. We hopen op zeer korte termijn deze optie in al onze winkels aan te bieden.

6. Kan ik mijn pakket laten bezorgen op een Postbus?

Nee, het is niet mogelijk om uw pakket te laten bezorgen op een Postbus.Antwoord binnen circa één werkdagMaandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uurAntwoord binnen één dag