Feestjurken guide

Elke vrouw heeft een verschillend lichaamstype. Bij een flatteuze look, waar jij je comfortabel in voelt, draait het vaak om proporties. Dat betekent dat je, door met proporties te spelen, sommige lichaamsdelen extra kan laten opvallen, en sommige juist wat meer kunt verdoezelen. Kom erachter welk lichaamstype jij hebt en shop de perfecte feestjurk voor jouw shape bij MS Mode! Is jouw favoriete jurk uitverkocht op onze webshop? Dan kun je de winkelvoorraad ook online bij ons checken.

Zandloperfiguur

Bij een zandloperfiguur (ook wel bekend als een X-figuur) zijn jouw curves in balans. Een zandloperfiguur kun je herkennen door een duidelijke taille, en borsten en schouders die in verhouding staan met je heupen. Met jouw zandloperfiguur kun je veel hebben. Accentueer je taille extra met jurk met een ceintuur, of ga voor een showstopping look in een aansluitende jurk. Laat je curves zien!

Recht figuur

Heb jij een recht figuur (ook wel bekend als een H-figuur)? Dan zijn je schouders, heupen en taille even breed. Met jouw figuur lijk je optisch langer en slanker, en kun je veel combineren. Getailleerde jurkjes met een lage halslijn en jurkjes met meer volume staan top! Denk aan jurkjes met wat meer volume bij de of schouders en een uitlopende onderkant, of juist een feestelijke wikkeljurk. Hierdoor creëer je een mooie taille en een vrouwelijk figuur.

Appelfiguur

Als jij slanke benen, smalle heupen en schouders met een vollere buik hebt, dan heb je waarschijnlijk een appelfiguur (ook wel bekend als een O-figuur). Zet jouw prachtige benen in de kijker en verdoezel een eventueel buikje met korte jurkes of A-lijn shapes. Deze shape valt los om je lichaam en loopt wijd uit naar beneden. Ook door het dragen van een V-hals lijk je optisch langer, zijn jouw schouders mooi in balans en komt jouw mooie figuur goed tot zijn recht.