Het vinden van de perfecte jeans kan soms voelen als een lange zoektocht. Bij MS Mode maken we spijkerbroeken die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen met maar 40 tot en met 54. Zo weet je zeker dat jouw favoriet er tussen zit! Om onze jeans te laten zien, hebben we een paar speciale gasten uitgenodigd. Kijk je mee?

realityisrich

JIJ STRAALT IN ONZE JEANS!

Veelzijdig en makkelijk te combineren: een goede jeans is een onmisbaar kledingstuk in elke garderobe. Met een top, trui of T-shirt: een spijkerbroek kan altijd. Bij MS Mode zijn we er van overtuigd dat kleding het beste staat als jij je er fijn in voelt. Daarom maken we comfortabele spijkerbroeken waar jij je zelfverzekerd in voelt. Zo durf jij lekker jezelf te zijn, of je nu naar werk gaat, een feestje hebt of op eerste date gaat!

realityisrich

SPECIAAL VOOR JOU

Welke maat of shape je ook hebt, een jeans van MS Mode is je op je lijf geschreven. De stretchstof, waar we onze spijkerbroeken mee maken, zorgt ervoor dat ze comfortabel zijn en als gegoten zitten. Onze dames spijkerbroek met stretch geeft jou tevens lekker veel beweegruimte, voor welke fit je ook gaat. Om de kwaliteit van onze jeans hoog te houden, hebben we meerdere doorpasmomenten met modellen van verschillende maten. Zo weten we zeker dat we een spijkerbroek voor iedereen aan kunnen bieden. Een flared leg jeans, tregging of wide leg jeans: ben je benieuwd welke fit het beste bij jou past? Lees onze Fitguide of ga langs de winkel en vraag onze Fit Advisors om advies!

FIND YOUR PERFECT FIT

Om jou te laten zien dat onze spijkerbroeken echt goed staan bij iedereen, nodigden we speciale modellen uit voor deze fotoshoot. Deze vrouwen ontmoetten we tijdens een open casting die we organiseerden. Tijdens deze dag gingen we op zoek naar echte vrouwen met een grote diversiteit aan maten en shapes. Ook zij zijn fan van onze jeans!

realityisrich