Parka's

Filter On
 • Softshell parka Quick View
  Our Favourites
  Beschikbare maten
  40 | 54

  Softshell parka
  € 89,99 € 40,00

 • Softshell parka Quick View
  - 56%
  Beschikbare maten
  40

  Softshell parka
  € 89,99 € 40,00

Parka’s voor grote maten

De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat de zomer officieel voorbij is en dat de koude dagen er weer aankomen. Gelukkig heeft MS Mode parka’s speciaal ontworpen voor vrouwen met een grotere maat om de koude dagen door te komen. Vooral een licht gewatteerde parka, gecombineerd met jeans en een blouse of trui, houdt de kou lekker buiten. Voor de fashionista’s die graag op willen vallen, is de okergele parka een zeer geschikte optie. Met zo een jas val je zeker niet weg in de menigte. Natuurlijk zijn er ook neutralere kleuren die er toch voor zorgen dat jij modieus voor de dag komt.

Voor iedere stijl

De parka’s van MS Mode komen in verschillende maten, kleuren en details. Het creëren van een optisch smaller effect is ook geen probleem dankzij het verticale stiksel in de taille van de licht gewatteerde parka. De pasvormen zijn rechtvallend. Ga je voor een wijnrode jas, of wil je toch liever een capuchon met imitatiebontkraag? Voor iedere stijl is er wel een parka die jouw garderobe goed aanvult.

Weertypen

Het weer speelt een grote rol bij het kiezen van een goede en modieuze jas. Een licht gewatteerde parka houdt je lekker warm en voorkomen wind in de mouwen; ideaal voor tijdens het fietsen dus! Kies je liever voor een spatwater- en waterdichte jas, dan is de softshell parka de perfecte oplossing. De parka’s van MS Mode zijn er niet alleen om de herfst- en winterdagen mee door te komen; ook in de lente en zomer komen ze goed van pas. Dankzij de parka’s van MS Mode kom jij de frissere lentedagen modieus door.

omhoog