Lingerie

Filter
Categorie
Maat
Prijs
Kleur
1 van 1 artikel(en)
- 62%
Lingerie hemdje
Afgeprijsd van € 19,99 naar € 7,50

Lingerie online

Grote maten lingerie

Voor dames ondergoed, ook in grote maten, ben je bij MS Mode op het juiste adres. We bieden lingerie aan in de maten 40 t/m 54. Maar we bieden niet alleen verschillende maten, maar ook verschillende kleuren en stoffen. Kies bijvoorbeeld voor een kanten dames onderbroek en een hemdje en voel je comfortabel in jouw nieuwe lingerie. Er is in ieder geval genoeg keuze waardoor je vast en zeker iets vindt wat bij jou past!

Lekker comfy!

Voel je comfortabel en sexy in de lingerie van MS Mode. Combineer een spannende onderbroek met onze nachtkleding. Denk bijvoorbeeld aan een pyjama shirt en lekkere fluffy sloffen. Of gebruik de lingerie zelf als nachtkleding als je iemand bent die het snel te warm krijgt. Ook kun je onze hemdjes als ondershirt gebruiken voor de wat koudere dagen. Zo blijf je lekker warm!

Voel je sexy

Kies voor een hemd die je curves mooi doen uitkomen, en een mooi zittende onderbroek om je comfortabel, sexy, maar vooral, zelfverzekerd in te voelen. Want ladies, confidence is the sexiest thing a woman can wear. Neem dus snel een kijkje in de winkel of in onze webshop en vind iets waar jij je vast en zeker comfortabel én sexy in voelt!