Skorts

8 artikelen

Geselecteerde Filters:

8 artikelen
Filter Filter
Categorie Maat Prijs
Kleur
Alleen online
|

€ 37,99

Skorts voor dames 

Dé trend van het moment en de nieuwe obsessie in modeland is… de skort. Een skort staat voor skirt en short, en is dus een rok met een short eronder. De comfortabele short onder de rok maakt de vrouwelijke skort een feestje om te dragen! Geprint, met overslag of met een toffe kleur: bij MS Mode hebben we verschillende trendy skorts in onze collectie. Ook handig als je niet kunt kiezen tussen een rok en een short! 

Cool én comfortabel 

Omdat een skort één kledingstuk is, voelt het niet alsof je dubbele lagen onder je kleding aan hebt. De skort is comfortabel en glad, zodat je geen plooien onder je kleding ziet. Ook biedt een skort een extra laagje. Deze kan met warm weer helpen om schurende bovenbenen tegen te gaan. Een skort is dus de perfecte uitkomst als je gek bent op rokken, maar bang bent dat anderen je ondergoed zien. Vooroverbuigen kan zonder problemen en ongelukjes, waarbij je rok omhoog waait, zijn ook verleden tijd met het handige broekje van de skort. Ook als het buiten kouder is, is een skort het item van je dromen. Net als een rok is de skort namelijk makkelijk te combineren met een panty of maillot. Een afzakkende panty is ook nog eens verleden tijd met een skort! 

Highlight jouw vrouwelijke vormen 

Het fijnste aan een skort is dat het er, net als een rok, erg vrouwelijk uitziet. Daarnaast zit de skort net zo comfortabel als een short. De items van MS Mode zijn speciaal ontworpen voor de curvy vrouw. Elk kledingitem is verkrijgbaar van maat 40 tot en met 54. Ook bij het ontwerpen van onze skorts is goed gekeken naar de curves van de plussize vrouw. Dit maakt de skorts van MS Mode niet alleen comfortabel, maar ook flatterend. Voor welke skort ga jij?

Lees meer Minder