Regenjassen

2 artikelen
Regenjassen van 69,99 voor 39,99!*

Regenjassen van 69,99 voor 39,99!*

  • *Korting is geldig op geselecteerde artikelen. Een korting kan niet achteraf worden verrekend.

Regenjassen voor grote maten

Regen? Geen probleem met deze trendy regenjassen van MS Mode! Deze jassen zijn spatwaterdicht en winddicht; perfect dus voor een lichte regenbui. Zo zie je er altijd fashionable uit, zelfs met een regenwolk boven je hoofd. Het combineren van deze jassen is dan ook niet moeilijk. Een simpele strakke jeans met een trui gecombineerd met een regenjas en een cross-body tasje zorgt ervoor dat je lekker on-trend bent.

Modellen

Dankzij de lichte en dunne uitvoering van de regenjassen, is het ook mogelijk om deze te dragen wanneer het mooi weer is. Door de rechte pasvorm van de regenjassen is het goed om deze te combineren met een strakke broek. Een gekleurde regenjas is opvallend en geeft nét dat extra’s aan je alledaagse outfit. Het stijlen van deze regenjas met een zwarte jeans, een effen topje en sneakers zullen ervoor zorgen dat je niet in de menigte zult opgaan.

Gelegenheden

De regenjas kun je aandoen bij verschillende gelegenheden. Een dagje de stad in of een wandeling aan het strand; het kan allemaal met de regenjassen voor grote maten. De regenjassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren in de maten 40-54.

Lees meer Minder