Privacy Policy

Download de privacy policy

 • Toepasselijkheid privacybeleid en verantwoordelijke
 • Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor
 • Aankopen doen
 • Klantenservice
 • MS Mode nieuwsbrieven
 • Klantonderzoeken
 • Members van de Member Club
 • Verstrekking van gegevens aan derden
 • Beveiliging
 • Websites van derden
 • Wijzigingen
 • Inzage en correctie
 • Cookies
  • Toepasselijkheid privacybeleid en de verantwoordelijke

   Voor elk sitebezoek, of aankoop in de landen waar MS Mode aanwezig is, geldt onderstaand privacybeleid. In deze privacy policy worden de verschillende manieren waarop MS Mode gegevens verzamelt en de doeleinden waarvoor gegevens kunnen worden gebruikt, beschreven. De verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens is MSNL B.V.

   Vestigingsadres: Hoofdveste 10, 3992 DG Houten, Nederland

   Postadres: Diemermere 1, 1112 TA Diemen, Nederland

   Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 65811976

   Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor

   MS Mode verzamelt over haar klanten de volgende gegevens: naam-, adres- en woonplaatsgegevens, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, een klantnummer, ordergegevens, klikgedrag op de website, transactiegeschiedenis, IP adres, je device-specificaties, duur en tijdstip van het bezoek, inloggegevens, bank- en betaalgegevens, bestelhistorie, kledingvoorkeuren en informatie uit de online stijladvies chat.

   MS Mode verzamelt en verwerkt deze gegevens voor de volgende doeleinden:

   • Om de gevraagde dienstverlening, je bestellingen en eventuele retourzendingen af te handelen
   • Voor klantenservice
   • Om je te informeren over producten en diensten van MS Mode
   • Voor de Member Club indien je een account hebt aangemaakt
   • Voor klanttevredenheidsonderzoeken
   • Om onze producten en diensten te verbeteren

   Aankopen doen

   Je kunt via de MS Mode website aankopen doen met en zonder een Member Club account.

   A. Aankopen doen met een Member Club account

   Door het aanmaken van een account word je lid van onze Member Club. Een Member Club account maakt het gebruik van de Webshop gemakkelijk en handig. Je hoeft je adresgegevens niet steeds opnieuw weer in te vullen en hebt gemakkelijk toegang tot je bestelhistorie. Je adresgegevens en gegevens over je bestellingen worden gebruikt voor het afhandelen van je bestelling en bewaard zodat ze via je account voor jou beschikbaar blijven.

   Zie voor de verwerking van gegevens in het geval van een Member club Account, verder hierna, onder het kopje Member Club.

   B. Aankopen Webshop met Guest Account

   Als je online aankopen wil doen zonder een Member Club account aan te maken, kun je als guest bestellen. Er wordt dan een Guest Account aangemaakt. Wij verwerken je naam, adres- en betaalgegevens en gegevens over je bestelling in dat geval alleen om je online aankoop te kunnen verwerken.

   Als je online aankopen wil doen zonder een Member Club account aan te maken, kun je als guest bestellen. Er wordt dan een Guest Account aangemaakt. Wij verwerken je naam, adres- en betaalgegevens en gegevens over je bestelling in dat geval alleen om je online aankoop te kunnen verwerken.

   C. Aankopen via websites van derden

   MS Mode producten worden ook op websites van derde partijen verkocht. MS Mode ontvangt dan je gegevens om de bestelling toe te sturen en retouren af te handelen. Raadpleeg voor eventuele verdere verwerking van je gegevens het privacybeleid van deze derde.

   Bewaartermijn aankopen

   We bewaren je gegevens tot twee jaar na het plaatsen van de bestelling, behalve voorzover nodig voor onze nieuwsbrief indien je daarop bent geabonneerd, je lid bent van onze Member Club of wettelijk een langere bewaartermijn van toepassing is.

   Klantenservice

   De klantenservice van MS Mode handelt alle Webshop gerelateerde vragen en klachten af. Als je contact opneemt met of gebruik maakt van de diensten van de MS Mode Klantenservice verwerken wij soms een of meerdere van onderstaande gegevens om op je klacht, verzoek of vraag zo goed mogelijk te kunnen reageren:

   • E-mailadres
   • Telefoonnummer
   • Inhoud correspondentie
   • Naam, adres en woonplaats

   Wij bewaren deze gegevens zolang als nodig is om je verzoek of klacht af te handelen.

   MS Mode nieuwsbrieven

   Indien je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief of daarvoor bij je bestelling toestemming hebt gegeven of je hebt je geregistreerd bij de kassa kunnen we je e-mailadres gebruiken om je nieuwsbrieven toe te sturen met informatie over producten, diensten of aanbiedingen van MS Mode of een van haar groepsmaatschappijen. Om de nieuwsbrief zo relevant mogelijk te maken, kunnen wij gebruikmaken van aankoophistorie en/of klikgedrag.

   Je kunt altijd in de “Mijn Account” omgeving je nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen. Ook via de link in de nieuwsbrief kun je je uitschrijven of je nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen. Je e-mailadres wordt bewaard zolang je op een nieuwsbrief bent geabonneerd.

   Als Member ontvang je naast de reguliere MS Mode nieuwsbrief, status e-mails over de Member Club. Voor deze e-mails kun je je uitschrijven via onze klantenservice.

   Klantonderzoeken

   Indien je deelneemt aan een klanttevredenheidsonderzoek van MS Mode, verwerken wij de volgende gegevens zodat de uitkomsten van het onderzoek gebruikt kunnen worden voor verbeteringen binnen MS Mode: E-mailadres, uitkomst onderzoek, naam, adres en woonplaats (alleen op verzoek)

   Wij gebruiken deze gegevens maximaal 5 jaar voor de uitvoering van het onderzoek en het verbeteren van onze producten en diensten.

   Members van de membersclub

   Klanten van MS Mode kunnen zich aanmelden voor de Member Club. Dit “Mijn Account” heeft tot doel de klanten te belonen voor hun loyaliteit en de tevredenheid te verhogen. Je kunt door het doen van aankopen punten sparen, je profiteert van speciale Member aanbiedingen en events. Voor meer informatie over de Member Club en de FAQ’s rondom dit programma verwijzen we naar https://member.msmode.com.

   Je wordt Member als je je in de winkel gekochte Member Card online registreert. Je kunt ook aankopen doen op de MS Mode Webshop en wordt dan door het aanmaken van een account automatisch lid van de Member Club. Wanneer je je registreert voor de Member Club, vragen wij je om de volgende gegevens op te geven:

   • Member Card nummer en security code (bij een fysieke kaart registratie)
   • E-mailadres en wachtwoord
   • Naam, geslacht en land

   Deze gegevens worden gebruikt om:

   • Toegang te geven tot “Mijn Account”
   • Relevante nieuwsbrieven te versturen
   • Geadresseerde postmailings te versturen
   • Analyses te maken ter verbetering van onze services

   Je kunt ervoor kiezen de volgende gegevens aan je ““Member Account”” toe te voegen:

   • Geboortedatum (om je een verassing te sturen rondom je verjaardag)
   • Nieuwsbrief toestemming
   • Adresgegevens (zodat je gemakkelijk in onze Webshop kunt bestellen)

   Daarnaast bewaren gegevens over je aankoophistorie, gespaarde en verzilverde Member punten. We bewaren je account gegevens zolang je lid bent van de Member Club. Bij opzegging van je “Member Account” verwijderen we al je persoonlijke gegevens (naam, e-mail adres, adres en telefoonnummer), maar bewaren we aankoophistorie en gegevens over klikgedrag op de MS Mode site gedurende maximaal 7 jaar om administratieve redenen en analyses te kunnen doen.

   Verstrekking van gegevens aan derden

   Wij verstrekken je gegevens niet aan derden. Wel maken we gebruik van leveranciers voor onze dienstverlening, zoals het versturen van nieuwsbrieven en het hosten van onze database of website. Voor zover zij daarbij toegang hebben tot uw data, zijn zij contractueel gehouden deze data slechts ten behoeve van MS Mode voor de bovengenoemde doeleinden te gebruiken en adequaat te beveiligen om verlies en ongeoorloofde toegang te voorkomen. Voorzover deze derden zijn gevestigd in landen buiten de EU die geen adequaat niveau van bescherming van persoonsgegevens bieden, hebben wij met deze derden standaard Contract Clausules gesloten conform de wettelijke voorschriften om de bescherming van je gegevens niettemin te waarborgen.

   Verder zouden een of meer onderdelen of activa van MS Mode kunnen worden overgedragen aan een derde partij. Ook kan MS Mode met een derde partij fuseren. In die gevallen kunnen je persoonsgegevens aan de desbetreffende derde partij worden overgedragen. MS Mode zal je in voorkomende gevallen vooraf over de overdracht informeren.

   Beveiliging

   Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen (fysieke maatregelen voor toegangsbeveiliging, inbraakalarm, beveiliging via wachtwoorden, loggen van toegang en controle daarop, beperking van toegang tot bepaalde personen/functionarissen, geheimhoudingsverplichtingen, beveiligingsbeleid, verzenden via beveiligde verbinding, encryptie) ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging van je persoonsgegevens te voorkomen.

   Websites van derder

   Op de MS Mode sites kunnen banner advertenties van derden of links naar sites van derden voorkomen. Deze derden kunnen via hun sites cookies plaatsen of persoonsgegevens verzamelen. Over het gebruik van deze gegevens door deze derden kan MS Mode geen controle uitoefenen. Indien je hier meer over wil weten raden wij je aan het privacybeleid van de desbetreffende derden te raadplegen.

   Wijzigen

   Indien MS Mode je gegevens wenst te gebruiken voor doeleinden die nog niet zijn voorzien in ons privacybeleid, zullen wij contact met je opnemen alvorens je gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden. Wij zullen je in dat geval informeren over de wijzigingen en je de kans bieden uw deelname te weigeren of uw toestemming vragen indien dat wettelijk is vereist.

   Inzage en correctie

   Je kunt jezelf op ieder gewenst moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via de unsubscribe mogelijkheid onderaan de nieuwsbrief of via je “Mijn Account” omgeving. Voor transactionele e-mails (zoals bevestiging van je bestelling) kun je je niet uitschrijven. Indien je wilt reageren op ons privacybeleid, of indien je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, kun je via klantenservice@msmode.com contact met ons opnemen.

   Cookies

   Om te zorgen dat de MS Mode Webshop goed werkt en jij fijn én veilig kunt winkelen, maakt MS Mode gebruik van cookies.

   Wat zijn cookies?

   Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen. De cookies worden uitgelezen door de browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari) bij een volgend websitebezoek. Onze cookies zorgen ervoor dat:

   • Je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
   • Je persoonlijke instellingen bewaard blijven, zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw dezelfde gegevens hoeft in te vullen;
   • Artikelen in je winkelmandje bewaard kunnen blijven;
   • Fouten en ongemakken op de website kunnen worden opgespoord;
   • Misbruik van onze website en diensten wordt herkend, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren;
   • Onze Webshop geanalyseerd en verbeterd kan worden op basis van bezoekersgedrag;
   • Wij persoonlijke aanbiedingen kunnen sturen op basis van bezoekersgedrag;
   • Er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers op advertenties klikken en hoeveel bestellingen worden geplaats via advertenties, ten behoeve van afrekening met derde partijen waarvan advertentieruimte wordt gekocht

   De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies worden geweigerd of dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je een cookie ontvangt. Hoewel je als bezoeker van de site de site nog steeds kunt bezoeken is het echter mogelijk dat als cookies worden geweigerd, bepaalde diensten of elementen niet optimaal functioneren. Het uitzetten van cookies beperkt het gebruik van onze site en diensten.

   Disclaimer

   Deze website, waaronder tevens begrepen elektronische nieuwsbrieven, heeft uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie over MS Mode en haar dochterondernemingen. De informatie op deze website is te goeder trouw door MS Mode samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. MS Mode is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina’s of andere websites die gekoppeld zijn aan of afgeleid van deze MS Mode website. MS Mode garandeert noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend de volledigheid, de nauwkeurigheid of het up to date zijn van de informatie op haar website, noch staat zij hiervoor in.

   Noch MS Mode, noch haar dochterondernemingen, noch de staf, medewerkers, of agenten van MS Mode of haar dochterondernemingen zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in ) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. MS Mode kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

   Copyright

   Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van MS Mode en haar dochterondernemingen (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar).

   Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan, te verveelvoudigen (met uitzondering van het bewerken van de website fragmenten) en te verspreiden, echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden.

   Verveelvoudigingen mogen niet worden gebruikt met het oog op zakelijk gewin, noch worden gewijzigd, of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Met betrekking tot alle handelsmerken en emblemen die op deze website worden weergegeven is/zijn MS Mode en/of haar dochterondernemingen hetzij rechthebbende, hetzij licentienemer.