magic simplicity

YES! De nieuwe Magic Simplicity collectie is binnen. Ontdek nu onze jeans in nieuwe wassingen én nieuwe kleuren. Welke broek past het beste bij jouw wensen?

Ben jij gezegend met vrouwelijke curves? En wil je dat jouw figuur nóg beter uitkomt? Voeg dan wat magie toe aan je kledingkast. Boost je curves, geef je billen een lift en accentueer je figuur op precies de juiste plekken met de slimme jeans van MS Mode. If you’ve got it, show it!

In de F/W collectie vind je meerdere varianten van onze 4 bestselling shaping fits. Vanaf nu verkrijgbaar in alle MS Mode winkels en online.

SHOP NUWil je jouw figuur accentueren? Dan is de Magic Simplicity shapes het juiste model. De Magic Simplicity shapes is gemaakt van super stretch die ervoor zorgt dat je buik, billen én benen er geweldig uitzien. De Magic Simplicity shapes is nu verkrijgbaar in diverse wassingen. Daarnaast kun je kiezen tussen een skinny leg of flared leg. De flared leg loopt uit vanaf de knie. Zo worden je heupen geaccentueerd, je kuiten gecamoufleerd én lijken je benen langer.

SHOP NU
Wil je net even wat meer accent leggen op je billen? Kies dan voor de lifts. De Magic Simplicity lifts geeft je billen een lift én heeft een extra slank effect op je silhouet. De curvy shape van je billen wordt benadrukt dankzij de extra naden en een mooie hartvormige belijning. Stroomlijn je figuur met deze skinny van super comfortabele stretch denim in diverse wassingen. Accentueer je curves daar waar het telt: je billen. De Magic Simplicity lifts geeft je een supervrouwelijk silhouet!

SHOP NU
Zoek je een slimming effect op je benen en buik? Dan is de slims jouw keuze. De Magic Simplicity slims zorgt voor een extra gestroomlijnde versie van jezelf. De jeans heeft een echte slim fit met liftende en corrigerende eigenschappen, zoals de ‘billen lift’, hartvormige belijning én speciale shaping voor een plattere buik. De Magic Simplicity slims is uitgevoerd in een satijnen stretch kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren. De ultieme slim fit voor de curvy vrouw!

SHOP NU
De Magic Simplicity sculpts fit maakt uw silhouet extra vrouwelijk, 360 degrees style! Door een speciaal ingestikte versteviging zorgt de Magic Simplicity sculpts voor een plattere buik en meer stevigheid om uw middel. Deze high waist tregging met rits aan de zijkant accentueert én lift uw billen door de extra coupenaadjes en hartvormige belijning. Het sculpts model is uitgevoerd in een super comfortabele stretch denim en is verkrijgbaar in twee wassingen: ‘stone wash’ of zwart.

SHOP NU
SHOP NU