FSTVL
FSTVL
FSTVL

FSTVL staat voor zomer, when the living is easy: zon op uw huid, wind in uw haar, muziek in uw oren, en dat alles samen met uw beste vriendinnen. Alles inspireert, u voelt u op uw natuurlijke mooist, romantisch én relaxed… Maar zelfs aan de mooiste zomers komt een keer een eind. De zomerfestivals zijn voorbij, maar terwijl we af en toe nog mogen genieten van de Indian Summer barst het nieuwe culturele seizoen alweer los. U wilt maar een ding: zo lang mogelijk vasthouden aan dat fijne FSTVL gevoel.


FSTVL

Dat kan, want FSTVL heeft een speciale capsule collectie ontworpen waarmee u de bohemienne in uzelf lekker warm houdt tot de volgende lente. Dezelfde rijke, romantische, relaxte en tikje rock chic look dus, maar dan in mooie warme kleuren en materialen.FSTVL

.

FSTVL FSTVL

FSTVL wordt ontworpen en gemaakt door gedreven experts op het gebied van body positive fashion, dus ook tijdens het fall-winter seizoen kunt u rekenen op die rijke en gelaagde boho-mix van goed passende sexy items en meer loose fitting styles met flair. Super vrouwelijk en laid-back tegelijkertijd. Zo combineert u een strak zwart rokje van faux-suede vol geborduurd met exotische bloemen - een echte eye-catcher, met een lekkere easy top in een mooie warme herfsttint, of draag die romantische bohemien bloes van luxe printed voile eens op een shaping denim met een bootcut fit. Paar mooie boho-sierraden, mooie booties eronder, klaar!


FSTVL
FSTVL