Fall for FSTVL


De warme zon op je huid, je favoriete muziek op de achtergrond, een drankje in je hand en je beste vriendinnen om je heen. Dit zou wel eens de perfecte dag kunnen zijn. En daar hoort uiteraard een fantastische outfit bij.
Het modelabel FSTVL is een ode aan de populaire bohemian modestijl. Denk romantisch kant, sierlijke borduursels en soepele stoffen met een stoere rock-chic cool. Met andere woorden: supervrouwelijk en laid-back tegelijk. Want of je nu op een festival staat, over de stranden van Ibiza struint of gaat lunchen met vriendinnen, een bohemian look is eigenlijk altijd een goed idee.
Golden hour


Dit seizoen zien we veel romantische blouses, tunieken en jurkjes met een ‘touch of gold’. De items kun je onderling makkelijk mixen en matchen. Combineer een blouse met gouden details met een stoere, leather-look legging of ga voor een zwierige jurk met een stoer jack. Een andere favoriete look: het korte rokje met volant in combinatie met een stoere sweater en laid-back cowboy boots. De perfecte mix van stoer en romantisch!


SHOP NU


FSTVL FallSHOP NU

SHOP NUFSTVL Fall

FSTVL Fall


SHOP NU