Onze expertise: de perfecte fit voor iedere shape

modellen in shorts


Vrouwelijke rondingen zijn prachtig. MS Mode heeft een veelzijdige collectie van maat 40 tot en met 54. Zowel casual kleding als stoere outfits en verleidelijke mode. Zodat u altijd wat kunt vinden dat past bij de gelegenheid waarvoor u zoekt en die overeenkomt met uw smaak en stemming. Alles wordt speciaal ontworpen voor curvy vrouwen. Deze op uw lijf gesneden kleding is onze expertise en passie!

Body shape philosophy

Een juiste pasvorm is belangrijk om u goed te voelen in een outfit. Ons team ontwerpt trendvolgende kleding die uw vormen flatteren en goed laten uitkomen. Wij praten daarom in termen van shapes en stijlen in plaats van in maten en leeftijden. We geloven namelijk in mode gebaseerd op onze body shape philosophy.

Die perfecte fit zit ‘m in het juiste model voor us shape en in een goede materiaalkeuze. Én houdt rekening met uw voorkeur. Of dat nu strakke kleding is die uw curves volgt of juist een wat lossere fit. Wij willen voor iedere shape een perfecte pasvorm creëren.

My style, my story

In onze winkels geven onze curvy fit adviseurs u vakkundig advies. Ze zijn erin getraind om uw wensen te vertalen naar de juiste kleding. Soms is dat een outfit die uw vrouwelijke rondingen benadrukt. En soms is dat kleding die fijn bedekt wat u voor uzelf wilt houden. MS Mode kijkt namelijk naar wie u bent, wat uw smaak is en luistert naar uw verhaal. Iedereen heeft zijn eigen stijl en eigen verhaal en daar passen we ons kledingadvies op aan. Het belangrijkste is dat u zich lekker voelt in een outfit.

Curvepower

MS Mode lanceerde in 2015 de campagne #curvepower. Een ode aan de vollere vrouw en haar rondingen. MS Mode wil met haar on-trend collecties de vrouwen inspireren hun eigen #curvepower te tonen.

FSTVL
FSTVL
advies
Mode op maat

De kledingstukken worden niet zomaar uitvergroot. De vakmensen in onze studio ontwerpen ze specifiek op rondingen van echte vrouwen. Zodat deze zo mooi mogelijk uitkomen in onze kleding. We willen iedere curvy vrouw laten shinen!

Het beste voor jou

Bij MS Mode willen we onze kleding en service altijd verbeteren en vernieuwen. We horen dan ook graag van u als klant waar u naar op zoek bent. Wat kunnen wij anders doen zodat we u nog beter kunnen helpen? Yep, we halen graag het beste in onszelf naar boven. En in u.