Some curvy fashion

Some curvy fashion


some,...

some,… lanceert dit najaar een nieuwe fashionable collectie voor curvy girls: Urban x Nature. Een mix van invloeden uit de stad én de natuur. Wat dacht je van stoere streetstyle items in fashionable aardetinten? Perfect voor een comfy, urban look die nu helemaal on trend is.Autumn musthaves

Je kunt ze bijna niet gemist hebben afgelopen seizoen: de boiler suits. Eén van de keylooks uit de collectie is dan ook de groene, oversized boiler suit met een zwarte buckle belt die je curves prachtig laat uitkomen. De T-shirts met artwork zijn echte urban musthaves en makkelijk te mixen met de pantalons uit de collectie én met jeans die al in je kast hangen. Ook het superzachte teddy vest is een echte fashion essential: perfect voor de koude maanden en on trend met de pantalon in matching kleur.Sapph

Rock those curves

De kracht van streetwear is dat jij het op je eigen manier draagt, of je nu van top tot teen voor dezelfde kleur gaat of de items door elkaar mixt. Good to know: we hebben alleen zachte, comfortabele stoffen gebruikt om de collectie een warm en relaxed gevoel te geven. Bovendien zorgen we altijd voor genoeg stretch en bewegingsruimte voor girls met rondingen. It’s time to rock those curves, girls! Rock it. Own it. "Sapph

some,... get active!

De nieuwste musthave update van some,… is een sportswear collectie. De active trend begon al in de 80’s met de fitness craze. We zijn alweer lichtjaren verder, want we gaan inmiddels all the way /everyday met serieuze performance kwaliteit activewear. Niet alleen omdat het design van activewear in de fashion-evolutie is meegegaan, maar ook omdat we niet meer zonder het comfort kunnen.


some,… sportswear collectie

some,… /active is een complete sportcollectie met fashionable performance tops en bottoms. Behalve speedy leggings is er ook een relaxte broek en een loose fitting trainingsbroek. De active tops varieren van sexy cropped workout tops, tanktops en een fancy workout T-shirt tot een coole cropped sweater, een lichtgewicht zilver met zwart hooded anorak en een mooie softshell. Fashionable high performance active sportswear, designed to power up your life and style!


Sapph

some,... jeans

some,… biedt musthave jeans voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte jeans. De zorgvuldig geselecteerde denim en de optimale fit, bezorgen jou de skinny die je altijd al zocht. De perfect fit A- en O-shaped skinny jeans collectie in trendy wassingen is dit najaar uitgebreid met nieuwe street style musthaves, speciaal ontworpen voor girls die trots zijn op hun curvepower.


Sapph

/ the A-Fit

Heb je een slanke taille, smalle schouders en brede heupen dan is dit de juiste fit voor jou. Deze skinny geeft ruimte aan jouw curves, terwijl de low-front tailleband jouw taille extra mooi laat uitkomen. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. Je herkent de A-shape jeans aan de blauwe knoop.

/ the O-Fit

Heb je slanke benen, smalle heupen en ben je wat ronder bij je buik en borsten? Deze skinny zorgt voor extra aandacht voor je benen. Met de doorgestikte, rechte zijnaden krijgen jouw benen de perfecte skinny look. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. Je herkent de O-shape jeans aan de rode knoop.


some
some