Veelgestelde vragen rondom COVID-19

Heeft u een vraag over het retourneren van uw pakket?

Wegens de ongebruikelijke omstandigheden bieden wij een verlengde retour termijn van 60 dagen.

Heeft u een vraag over de retour verwerking van uw pakket?

Retouren worden binnen 14 werkdagen na retourzending, verwerkt en verrekend. Soms worden retouren in gedeeltes verwerkt. Heeft u 14 werkdagen na de datum van retour verzending nog niet alle geretourneerde artikelen vergoed gekregen? Stuurt u ons dan een e-mail o.v.v. uw ordernummer en de geretourneerde artikelen naar: klantenservice.be@msmode.com

Het kan iets langer duren, maar u hoort van ons terug.

Wilt u uw order annuleren of aanpassen?

Helaas is annuleren of aanpassen onmogelijk, we hebben een gesloten systeem dat dit niet toelaat. U kunt het pakket retourneren.

Onder de huidige omstandigheden heeft u een verlengde retour tijd tot 60 dagen.

Heeft u geen orderbevestiging ontvangen via e-mail?

Bij sommige mail providers komen onze mails niet altijd goed binnen. De ene mail komt in de inbox, de ander in de spam, en soms komt een mail helemaal niet binnen. Dit kan onvoorspelbaar en lastig zijn. Vooral bij Hotmail, Outlook, Live en MSN gebeurt dit op het moment vaak. Bij Gmail komt onze mail regelmatig in de Reclame box. Checkt u uw spam, reclame en inbox. De order is wel zichtbaar in uw account.

Wilt u graag iets ruilen?

In de webshop is ruilen niet mogelijk. Dit kan enkel in onze fysieke winkels. Wilt u iets wat ongedragen is met de labels er nog aan, en wat binnen de retourtermijn valt, ruilen via de webshop? Stuurt u dan het artikel terug volgens de instructies op het retourformulier. Het bedrag wordt teruggeboekt via de gekozen betaalmethode. U kunt het artikel opnieuw bestellen. Zijn er nu andere acties of voorwaarden van toepassing op hetzelfde artikel? Helaas verrekenen wij geen acties of kortingen achteraf. Bij twijfel kun u daarom beter verschillende maten bestellen en retourneren wat niet past.

Heeft u een vraag over kortingen, acties of het aanpassen van de reeds ontvangen korting?

Wij verrekenen kortingen en acties niet achteraf. Het is voor ons niet mogelijk kortingen en acties achteraf te verrekenen of aan te passen.

Retourneert u iets uit een actie? In de meeste gevallen wordt de totale genoten korting door ons systeem automatisch over de artikelen verdeeld. Wanneer een artikel terugkomt, behoudt u dan op de overige artikelen nog een deel van de gesplitste korting.

We hopen dat u blij bent met de vele acties die we bieden en dat u er op het moment dat ze gelden van gebruik maakt. Veel plezier ervan!

Lukt het niet uw verjaardagscode of member deal te gebruiken?

Uw verjaardagscode of member deal kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en kortingen. Wegens de lastige situatie geven we al onze klanten nu extra kortingen. Hopelijk ziet u dit niet als een verlies, maar als een bonus, een gedeeld plezier in moeilijke tijden.

Heeft u een kwaliteitsklacht over een artikel dat u heeft besteld in de webshop?

Vervelend dat u niet tevreden bent over een artikel uit de webshop. Stuurt u ons a.u.b. een e-mail met een korte uitleg, uw ordernummer en enkele duidelijke foto’s waarop we de schade kunnen zien. Stuurt deze mail naar klantenservice.be@msmode.com. Het kan iets langer duren, maar u hoort van ons terug.

Heeft u vragen over artikelen en voorraad?

Door het coronavirus zijn sommige bestellingen niet geleverd door onze fabrikanten. Andere zijn erdoor vertraagd. Veel artikelen zullen later alsnog binnenkomen. Wat er op dit moment aan voorraad binnenkomt, wordt zo snel mogelijk toegevoegd aan onze webshop.

Wilt u iets wijzigen in uw Member Account?

Wilt u iets aanpassen, wijzigen of heeft u vragen over uw Member Account, schrijft u ons dan een e-mail naar klantenservice.be@msmode.com. Het zal langer dan gebruikelijk duren, maar u hoort van ons terug.

Wij hopen uw vragen hierboven beantwoord te hebben.

Is uw vraag niet beantwoord, schrijft u ons dan een e-mail naar klantenservice.be@msmode.com. Het kan iets langer duren, maar u hoort van ons terug.