Corona maatregelen - Let's stay healthy

Let op: Het is momenteel erg druk. Daardoor kan het langer duren voordat je bericht krijgt omtrent je pakket of een reactie ontvangt vanuit de klantenservice. Sorry daarvoor. Voor de meest gestelde vragen verwijzen we u graag naar onze corona FAQ.

Openingstijden van onze winkels

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom nemen wij de richtlijnen van de overheid en officiële gezondheidsorganisaties zeer serieus en houden we nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Achter de schermen is er hard gewerkt om de regels door te voeren en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Na de sluiting van al onze winkels in maart, kunnen we mededelen dat vanaf 11 mei al onze winkels weer open zijn*.
*Sommige winkels hebben aangepaste openingstijden.

Online shoppen

Je kunt nog wel 24/7 terecht op onze webshop. Om je tegemoet te komen in deze moeilijke periode, maken wij het shoppen iets makkelijker:

  • Langere retourtermijn van 60 dagen.

Goed om te weten

Wij bezorgen op dit moment in alle landen. Wel kan de levertijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. In Frankrijk bezorgen we alleen op woensdag, donderdag en vrijdag. Bpost doet er alles aan om pakjes zo normaal mogelijk te bezorgen. Maar hou rekening met een mogelijke vertraging op de levering van je pakje. Alle postkantoren zij momenteel nog tot 17.00 uur open, maar sluiten tijdens de middag tussen 12.30 en 13.30 uur.

Om te zien welke postpunten en kariboo!-spots open zijn, surf naar https://www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt

Voor de meest actuele en uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar: https://news.bpost.be/nl-corona


We willen jou bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we extra goed op elkaar passen en helpen waar nodig.

Take care, stay safe and let’s keep in touch!

MS Mode