Some curvy fashion

Some curvy fashion

some,...

some,… is het streetstyle label voor curvy babes. De eerste collectie perfect fitting A- en O-shaped skinny jeans in trendy wassingen met daarbij een serie sexy en stoere tops werd in het voorjaar van 2018 gelanceerd, gevolgd door een urban streetstyle collectie in de zomer. Ook dit najaar blijven we in het populaire ‘street’ thema voor een edgy garderobe update. De nieuwe collectie is compleet en on-trend. . some,... is zorgvuldig geselecteerde denim met een optimale O- en A-fit. Dit gecombineerd met flared stijl broeken en trainingsbroeken, colour blocking- en off shoulder sweaters, croptops en racer tanktops, maken een fantastische collectie.
some,.. hits the street

Streetwear is everywhere! Zelfs de Parijse catwalks staan dit jaar in het teken van urban of street fashion. We zouden kunnen zeggen dat streetwear echt ‘volwassen’ is geworden, een hele generatie is ermee opgegroeid en nu zijn zij de ontwerpers die de dienst uitmaken. Maar daarmee is streetwear niet ‘old’, in tegendeel, de attitude en creativiteit in streetwear blijft altijd jong en fresh.Sapph

some,.. streetstyle collectie

Hoodies, sweaters en tees, funky trainingsbroeken, skinny jeans en natuurlijk uw favoriete sneakers; de kracht van streetwear is dat jij het op uw eigen unieke manier draagt en combineert. Er zijn geen regels, behalve dat het comfi én cool moet zijn, en het is voor iedereen: streetwear is all about diversity! Curves are simply super sexy!Sapph

some,... jeans

Skinny jeans are a girl’s best friend en dus krijgt u bij some,… échte denim, met een speciaal op uw curves toegesneden fit. In onze collectie vindt u uw perfect passende A- en O-shaped skinny jeans in trendy wassingen die heel lang mooi blijven. Met nét genoeg stretch voor comfort en met extra aandacht voor details, goede proporties en mooie wassingen.


Sapph

/ the A-Fit

Hebt u een slanke taille, smalle schouders en brede heupen dan is dit de juiste fit voor u. Deze skinny geeft ruimte aan uw curves terwijl de low-front tailleband uw taille extra mooi laat uitkomen. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. U herkent de A-shape jeans aan de blauwe knoop.

/ the O-Fit

Heeft u slanke benen, smalle heupen en bent u wat ronder bij uw buik en borsten? Deze skinny trekt de aandacht meer naar uw benen. Met de doorgestikte, rechte zijnaden krijgen uw benen de perfecte skinny look. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. U herkent de O-shape jeans aan de rode knoop.


some
some