FSTVL
FSTVL
FSTVL

De warme zon op uw huid, een lekker drankje in uw hand en omringd door uw beste vriendinnen. Klinkt als de perfecte zomerdag! De favoriete tijd van het jaar: say hello to summer; Say hello to FSTVL


FSTVL
FSTVL

Een gloednieuw modelabel voor goedgevormde meiden en vrouwen met een vrolijke en vrije geest. Een fashionbrand gemaakt door gedreven experts op het gebied van body positive fashion. FSTVL is ontworpen om alle curvy meiden en vrouwen te laten stralen, FSTVL is relaxed en designed naar de laatste trends.

FSTVL

.

FSTVL FSTVL

FSTVL is een ode aan de populaire ‘bohemian’ modestijl die zich alsmaar blijft ontwikkelen, met haar typische combinatie van sexy strakke kledingstukken en veel losse laagjes. Luchtig en makkelijk, maar oh zo vrouwelijk. Een romantische look met kant, borduursels en soepele stoffen komt samen in een stoere boho chic vibe. De zomerse mix van urban en nomadische inspiraties van over de hele wereld brengen u de FSTVL look. Clean white, etnische prints en neon zomerse kleuren halen uw innerlijke boho babe naar boven... Het belooft een heerlijke zomer te worden!


FSTVL
FSTVL

Ook deze zomer zijn er weer volop hippe festivals om te bezoeken. Uw outfit verdient natuurlijk speciale aandacht, want er schitterend bij lopen is een MUST. Met de FSTVL collectie creëert u uw eigen look, of u nu kiest voor een zwierig jurkje of een stoer denim short. Style us look af met de juiste accessoires. Vrolijk en gemakkelijk alsof u er bijna geen moeite voor doet. It comes natural! En weet: er is immers geen mooiere accessoire dan een glimlach!

FSTVL
FSTVL


FSTVL