Seriously sexy powerdressing for curvy women


Serena Williams, de Kardashian clan en Peggy Olsen uit de tv-serie Mad Men. Deze curvy powervrouwen hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten hoe krachtig hun vrouwelijkheid is. Want eerlijk is eerlijk, niets is zo sexy als een vrouw die weet wat ze wil en niet bang is om haar rondingen te laten zien.
Ga ook voor uw maximale effect en celebrate your curves! Waar en wanneer u dat wilt natuurlijk. Voor de één is dat elke dag, voor de ander tijdens een spannende first date. MS Mode heeft speciaal voor deze momenten een collectie in het leven geroepen: Dress to Impress..

.

.

.

.

Show them who’s boss!

Het designteam van MS Mode heeft als missie items te ontwerpen waarin curvy girls zich van hun mooiste kant kunnen laten zien. Zodat ze zich zelfverzekerd, sexy en comfortabel voelen, voor een betaalbare prijs. Dit geldt ook voor de Dress to Impress collectie, die even sexy als stijlvol is én uw curves op alle juiste plekken ondersteunt en accentueert.

.

.

.

.
.

.

.

.

De nieuwe Dress to Impress collectie gaat voor maximaal effect met een gevaarlijk sexy combinatie van slangenprints en kant in een stijlvolle, curve hugging collectie. Denk aan knielange kokerrokken, bodies met kant en elegante plissé onesies. Items met maar één doel: uw curves laten schitteren.

.

.

.

.U kunt natuurlijk all the way gaan met de Dress to Impress collectie, of de items mixen voor een stoer rock-chic effect of juist een sexy edge. Zo is de snake print blazer een absolute must-have, of u hem nu combineert met damaged denim en hoge hakken of met een mooie blouse en sexy kokerrok.