THIS IS ME

Bij MS Mode draait alles om jou. Het gaat om jouw verhaal, jouw shape, jouw size en jouw style. Wij ontwerpen kleding om jou er mooi uit te laten zien en fantastisch te laten voelen. In a world where you can be anything, just be yourself!

This is Danielle.

Plussize topmodel Danielle van Grondelle is niet voor niets het boegbeeld van de This is me campagne: ze inspireert vrouwen over de hele wereld om trots te zijn op hun rondingen. Ze is ambassadeur van de body positivity movement, stond al op de cover van Vogue en Harper’s Bazaar en was het eerste Nederlandse plussize model op de catwalk tijdens New York Fashion Week. En met haar curves weet ze als geen ander hoe lastig het is om een skinny te vinden met een perfecte fit.


Body positivity

Danielle is ambassadeur van body positivity en wil andere vrouwen stimuleren trots te zijn op hun curves. En met haar X shape weet ze als geen ander hoe lastig het is om een skinny te vinden met een perfecte fit…


SHOP NU #FEELGREATIn the spotlight

MS Mode wil met de campagne This is me curvy vrouwen aanmoedigen zichzelf te laten zien, wat hun shape ook is. Daarom zetten we nog niet alleen modellen in de spotlights, maar bijvoorbeeld ook inspirerende influencers en enthousiaste MS Mode medewerkers. In a world where you can be anything, just be yourself!


This is just the beginning…

En dit is slechts het begin! Met de This is me campagne zetten we graag nog veel meer inspirerende vrouwen in de spotlight. Van modellen tot influencers en van MS Mode medewerkers tot onze meest trouwe fans. Bijvoorbeeld over die zwarte broek die altijd goed staat of die perfecte little black dress voor tijdens de feestdagen. Want wat jouw verhaal, shape, size of style ook is, MS Mode is dé nr. 1 in curvy fashion.


THIS IS JOYCE - STYLIST @ MS MODE


SHOP NU #CURVEPOWERSHOP NU JOUW JEANS