Dit is de Curvepower van MS Mode


De perfecte fit voor iedere curvy vrouw
Iedere curvy vrouw zal herkennen dat het vinden van een perfecte jeans voelt als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Waar de één struggelt met stevige kuiten, heeft de ander juist weer brede heupen of een buikje. Geen figuur met rondingen is hetzelfde. Maar ondanks dat, zit u als mooie vrouw niet te wachten op een oncharmante pasvorm die uw mooie curves verdoezelen. De missie van MS mode is het maken van fashionable items, die perfect passen bij de mooie rondingen van een vrouw zoals u. Want waarom zou u uw vrouwelijkheid verbergen?


mouwloze top met kantGeen figuur is gelijk en er is zeker geen standaard maatmodel voor curves. Geen enkele vrouw met maat 46 is hetzelfde. De ene dame is 1.80 meter lang en de ander 1.60 meter. Probeer je maar eens voor te stellen hoe het zou zijn als deze vrouwen dezelfde jurk, broek of blouse aantrekken. Wat voor de ene dame een hobbenzak zal zijn, kan voor andere dame trekken op verschillende plekken. Simpelweg omdat hun rondingen zich anders verdeeld hebben over het lichaam.Er bestaat dan ook niet zoiets als een standaard maat voor curvy vrouwen. En toch probeert MS Mode hierbij zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Om een zo groot mogelijke groep vrouwen te kunnen verblijden met onze confectiematen, doen we gedegen onderzoek. We meten duizenden vrouwen en kijken naar hun lengte, figuur en omvang op verschillende plekken op het lichaam. De bevindingen van al deze metingen gebruiken we om tot een soort gemiddelde te komen die we doorvertalen naar onze collecties.

Blouses worden bijvoorbeeld niet breder gemaakt op de schouders, maar de oksels worden wel lager ingestikt. Zo voorkomen we dat kleding vormloos wordt, maar bieden we wel voldoende ruimte op de plekken waar dit nodig is, zodat het niet gaat trekken op vervelende plekken. Met deze manier van werken streven we ernaar om 80% van alle curvy vrouwen te kunnen kleden in onze fashionable collecties.slims broeken
lifts jeans
shapes jeans
sculpts treggings

Het beste voorbeeld van dit moment, zijn onze Magic Simplicity broeken. We hebben bij de ontwikkeling van deze fashionable curvy jeans geluisterd naar de moeilijkheden waar plussize vrouwen tegenaan lopen bij het kopen van jeans en broeken. Omdat ieder lichaam anders is én omdat smaken nu eenmaal verschillen, hebben we 4 fits in het leven geroepen. Want de ene vrouw wil het liefste haar buikje verbergen, terwijl de andere juist de nadruk wil leggen op haar mooie, ronde billen.Wat is uw favoriete fit? Bekijk onze Magic Simplicity collectie!