Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jurken guide

VIND DE MOOISTE JURK VOOR UW FIGUUR

Net als elke vrouw is elk figuur uniek. Ontdek hier welke jurken bijzonder geschikt zijn voor uw shape. Weet je nog niet welke shape u heeft doe dan hier de test.

Jassen Guide

VIND DE JAS DIE BIJ U PAST

Als de zomer overgaat in het najaar en de winter, wordt het tijd voor warme buitenkleding. En wat is er fijner dan een comfy jas die u lekker warm houdt en er ook nog eens heel mooi uitziet? Ontdek onze jacks en jassen om nu én het hele winterseizoen te dragen.

Jeans guide

VIND UW PERFECTE JEANS

Vindt u het lastig om een broek te vinden die past bij uw figuur? Lees dan snel verder en ontdek onze verschillende broekmodellen IRIS, LILY, VIOLET, ROSE en SHAPING. De zoektocht naar de perfecte fit begint namelijk bij het juiste model voor uw figuur!

Wear your denim with pride

DE BESTE WASTIPS VOOR UW JEANS!

Geef uw lievelingsjeans het eeuwige leven!

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ U?

Bent u een koud of een warm type? Welke kleuren staan u prachtig en welke kunt u beter vermijden? Wij helpen u graag met advies. Met de juiste kleuren kunt uj namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Shape guide

VIND UW PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek uw shape!

Size guide

VIND UW MAAT

Bent u opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet u niet precies welke maten u heeft? Wij helpen u graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die u het beste past!