Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wear your denim with pride

LOVE YOUR DENIM

3 tips voor lang jeans plezier!

Jassen Guide

VIND DE JAS DIE BIJ U PAST

Het voorjaar en de zomer staan voor de deur. Tijd voor een zomerse update van jouw garderobe! Ontdek hier de mooiste trends op het gebied van jassen om nu én ook de hele zomer te dragen.

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ U?

Bent u een koud of een warm type? Welke kleuren staan u prachtig en welke kunt u beter vermijden? Wij helpen u graag met advies. Met de juiste kleuren kunt uj namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Jeans guide

VIND UW PERFECTE JEANS

Vindt u het lastig om een broek te vinden die past bij uw figuur? Lees dan snel verder en ontdek onze verschillende broekmodellen IRIS, LILY, VIOLET, ROSE en SHAPING. De zoektocht naar de perfecte fit begint namelijk bij het juiste model voor uw figuur!

Shape guide

VIND UW PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek uw shape!

Size guide

VIND UW MAAT

Bent u opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet u niet precies welke maten u heeft? Wij helpen u graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die u het beste past!