Dress up for the most wonderful time of the year

Laat uw curvepower schitteren in de nieuwe Party collectie


December is coming: the most wonderful time of the year! Het seizoen voor pretty things. Maar ook het seizoen to go wild! U krijgt spontaan zin om u mooi te maken. Om te shinen tijdens al die mooie avonden waarop nieuwe herinneringen gemaakt gaan worden. Avonden vol cozy diners, dansen met uw vriendinnen tot uw voeten pijn doen, champagne drinken en tot in de late uurtjes flirten en genieten van ieder moment. Het is het seizoen van sexy en statement making outfits. Dress up to party and shine like a diamond. De mooiste vrouw is immers een vrouw die straalt van zelfvertrouwen. Dus dit feestseizoen is het tijd om te schitteren en onze nieuwe Party collectie is speciaal gemaakt om uw curvepower statement te geven. Het laat u stralen en maakt u het absolute middelpunt van iedere avond. It’s time to dress up for December!


The perfect Party collection meets the perfect fit


Speciaal voor the holiday season heeft het design team van MS Mode een prachtige collectie ontworpen waarin zelfverzekerdheid en klasse, sexy en affordable centraal staan! De Party collectie is gemaakt door gedreven experts op het gebied van body positive fashion. Dus ook tijdens this special time of year kunt u rekenen op goed passende sexy items en meer feminine styles met flair.

Echte eye catchers zijn de sensationele getailleerde jurken met kant of glitter afwerking. Én voor iedere shape een perfecte dress. Een bodycon dress voor als u wilt pronken met uw curves of kies voor meer een loose fit jurkje in de vorm van een A-lijn of een fit & flair jurkje. Of u nu kiest voor een loose fit of juist wilt pronken met uw curves: The perfect party collection meets the perfect fit.


Mix and match uw party collectie

Glitz and glam! Dat is hét codewoord van de nieuwe Party collectie. Denk aan seriously sexy combinaties van off shoulder tops, kant, shiny details, pailletten en leer. Deze collectie has it all. Sensationele party jurken, schitterende broeken, classy jumpsuits, sexy bodies, fancy knielange rokken en lange jurken in gala-style. En voor de finishing touch prachtige bolero’s en blazers. In 2018 kunt u niet om de flair en glitter heen. Het is tijd om uit te pakken!

De collectie is ontworpen om eindeloos te combineren. A women can never have enough party fashion! Mix and match uw favoriete items van een classy look tijdens het diner tot een perfecte shiny party outfit. Alle items combineert u tot de perfecte match voor iedere gelegendheid. En dankzij de fijne afwerking en fit óók the perfect match voor uw curves..

.

.

.

Geloof ons: het zelfvertrouwen straalt als vanzelfsprekend van u af! U kunt helemaal uitpakken met de Party collectie, of juist kiezen voor een beetje meer fashionable simplicity. Of combineer de beide looks voor die ene night to remember. Maak uzelf onweerstaanbaar en dance the night away!

.

.

.

.