Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

FASHION ADVICE

Een spijkerbroek voor ieder figuur

Broeken die niet goed dicht gaan, niet mooi aansluiten of zelfs knellen… Vind jij het ook zo lastig om de perfecte jeans te vinden? Herkenbaar! Daarom heeft MS Mode een fitsessie georganiseerd met 5 vrouwen met verschillende lichaamsvormen. Styliste Joyce geeft advies.

LEES MEER...

jeans
jassen

FASHION ADVICE

De leukste jassen voor de herfst/winter 2020/2021

Wind, regen en frisse temperaturen. De herfst staat weer voor de deur! En daar hoort natuurlijk een nieuwe jas bij... Ben je nog aan het twijfelen welke jas het beste bij je past? Laat je inspireren door de trends voor het komende seizoen.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Zo kies je de juiste plussize shapewear

Dat je niet slank hoeft te zijn om er fantastisch uit te zien, dat moge duidelijk zijn. Schoonheid is er in alle vormen en maten. Met onze nieuwe Shapewear collectie wil MS Mode curvy vrouwen helpen met het boosten van hun pluspunten. Shapewear is a foundation, not a disguise!

LEES MEER...

shapewear
makeovers

FASHION ADVICE

Happy new you – Handige styling tips voor meer zelfvertrouwen!

Veel vrouwen vinden het lastig om een outfit te kiezen die bij hun past en waarin ze zich zelfverzekerd voelen. MS Mode to the rescue! We gaven 4 vrouwen een style-over en vroegen een professionele curvy style expert het hemd van het lijf.

LEES MEER...

FASHION STORY

Goede voornemens voor het nieuwe jaar van een curvy girl

Zoals ieder jaar rond deze tijd maken we een balans op tussen goed en slecht, over wat we hebben bereikt, over de dingen die we halverwege het jaar achter ons hebben gelaten en over de dingen die we niet eens hebben geprobeerd uit angst om te mislukken, het iets niet bereikt hebben, of om angst voor wat uw omgeving ervan zal vinden.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION ADVICE

Tips om u meer zelfverzekerd te voelen! #FREETHEBEAUTY

We begrijpen dat het bijna onmogelijk is om 24/7 gelukkig te zijn. Het is een feit dat de meeste mensen continue bezig zijn om hun leven te verbeteren op alle aspecten van het leven. Wat we zeker weten is dat alles komt of staat bij een positieve houding. We hebben 6 tips voor u verzameld die u in uw dagelijkse leven kan toepassen en u zelfverzekerder laten voelen en een instant boost geven!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Vijf onmisbare tips voor schurende bovenbenen

We weten dat veel vrouwen er last van hebben, u bent echt niet de enige die last heeft van schurende bovenbenen. Vooral in de warme zomermaanden; uw dijen raken elkaar aan bij het lopen en dat is erg vervelend als het warm en broeierig wordt. Er ontstaan bultjes of schaafplekken en die doen zeer! Schurende dijen komen echt niet alleen voor bij vrouwen met een maatje meer, want een ‘tight gap’ is ook voor slanke en atletische vrouwen vaak meer een ideaalbeeld dan een realistisch beeld.
Ronde dijen, heupen en billen zijn super sexy. U moet er niet te lang over inzetten, of u ervoor te schamen. LOVE YOUR CURVES. Natuurlijk jammer van het ongemak van schurende dijen máár wij hebben onderzoek gedaan naar beste tips en oplossingen!

LEES MEER...