Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

pantyblog

FASHION ADVICE

Panty's voor grote maten

Op zoek naar een panty in een grote maat? Dan bij je bij MS Mode aan het juiste adres. Van fashionable tot corrigerende panty’s en zelfs exemplaren met 3D stretch: bij MS Mode shop je de mooiste plussize panty’s van maat M t/m 3XL.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Zo kies je de juiste plussize shapewear

Dat je niet slank hoeft te zijn om er fantastisch uit te zien, dat moge duidelijk zijn. Schoonheid is er in alle vormen en maten. Met onze nieuwe Shapewear collectie wil MS Mode curvy vrouwen helpen met het boosten van hun pluspunten. Shapewear is a foundation, not a disguise!

LEES MEER...

shapewear
makeovers

FASHION ADVICE

Black pants are always a good idea

Van flared jeans tot een fancy leggings, deze 5 zwarte broeken zijn echte musthaves voor in je kledingkast. Want of je nu een feestje op de planning hebt of goed voor de dag wilt komen tijdens die presentatie op je werk, een zwarte broek is eigenlijk altijd een goed idee.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

De MS Mode Festival Survival Guide

Yes, het festivalseizoen is begonnen! Voel jij – naast heel veel enthousiasme – ook een beetje stress? Bijvoorbeeld over die festival outfit en waar je jouw mobiel moet laten tijdens het crowd surfen? No worries, wij helpen je bij de juiste voorbereiding.

LEES MEER...

makeovers

FASHION STORY

“Mijn moeder leerde mij dat ik niets nodig heb om mij mooi te voelen.”

Het is bijna Moederdag! We vroegen Jana Voyvodich - een van de bekendste plussize modellen van Europa – het hemd van het lijf over haar stijl én de relatie met haar moeder.

 

LEES MEER...moederdag
makeovers

FASHION ADVICE

Happy new you – Handige styling tips voor meer zelfvertrouwen!

Veel vrouwen vinden het lastig om een outfit te kiezen die bij hun past en waarin ze zich zelfverzekerd voelen. MS Mode to the rescue! We gaven 4 vrouwen een style-over en vroegen een professionele curvy style expert het hemd van het lijf.

LEES MEER...

FASHION STORY

Goede voornemens voor het nieuwe jaar van een curvy girl

Zoals ieder jaar rond deze tijd maken we een balans op tussen goed en slecht, over wat we hebben bereikt, over de dingen die we halverwege het jaar achter ons hebben gelaten en over de dingen die we niet eens hebben geprobeerd uit angst om te mislukken, het iets niet bereikt hebben, of om angst voor wat uw omgeving ervan zal vinden.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION STORY

Miss Curvy France

De winnares van de Miss Curvy France verkiezing, Adélaïde Taoumi bezocht het MS Mode hoofdkantoor voor een fotoshoot met onze Dress up for December collectie. Adélaïde is een echte supporter van de #curvepower beweging en een voorbeeldfiguur voor veel curvy vrouwen. Voor ons was het dus heel bijzonder haar te zien stralen in onze Dress up for December Collectie. Kijkt u maar met ons mee.

 

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Tips om u meer zelfverzekerd te voelen! #FREETHEBEAUTY

We begrijpen dat het bijna onmogelijk is om 24/7 gelukkig te zijn. Het is een feit dat de meeste mensen continue bezig zijn om hun leven te verbeteren op alle aspecten van het leven. Wat we zeker weten is dat alles komt of staat bij een positieve houding. We hebben 6 tips voor u verzameld die u in uw dagelijkse leven kan toepassen en u zelfverzekerder laten voelen en een instant boost geven!

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION ADVICE

Find the perfect dress

Het is december! En dat betekent dat ‘the party season’ nu echt is losgebarsten. In deze most wonderful time of the year wilt u natuurlijk shinen en met de perfecte jurk voor de dag komen. Heeft u onze Dress Up For December collectie al gezien? We hebben een hele collectie met mooie jurkjes die absoluut allemaal het label ‘perfect dress’ verdienen. Voor u direct in het wilde weg gaat shoppen, geven we u graag een paar tips om uw perfecte jurk te vinden. Bij het ontwerpen van de collectie heeft het design team van MS Mode rekening gehouden met alle verschillende body shapes. Dus of u nou een A, O, H, X of V bodyshape hebt, bij MS Mode kunt u altijd een fashionable jurk met de perfect fit vinden.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Vijf onmisbare tips voor schurende bovenbenen

We weten dat veel vrouwen er last van hebben, u bent echt niet de enige die last heeft van schurende bovenbenen. Vooral in de warme zomermaanden; uw dijen raken elkaar aan bij het lopen en dat is erg vervelend als het warm en broeierig wordt. Er ontstaan bultjes of schaafplekken en die doen zeer! Schurende dijen komen echt niet alleen voor bij vrouwen met een maatje meer, want een ‘tight gap’ is ook voor slanke en atletische vrouwen vaak meer een ideaalbeeld dan een realistisch beeld.
Ronde dijen, heupen en billen zijn super sexy. U moet er niet te lang over inzetten, of u ervoor te schamen. LOVE YOUR CURVES. Natuurlijk jammer van het ongemak van schurende dijen máár wij hebben onderzoek gedaan naar beste tips en oplossingen!

LEES MEER...