Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jurken Guide

VIND DE JURK VOOR JOUW FIGUUR

Op zoek naar een jurk die je taille mooi laat uitkomen? Of eentje die juist je buikje verbergt? Of liever eentje die je armen bedekt? MS Mode heeft dé jurk die perfect past bij jouw figuur.

Jeans guide

VIND UW PERFECTE JEANS

Op zoek naar jeans die love handles laat verdwijnen als sneeuw voor de zon? Of eentje die jouw billen mooi laat uitkomen? Eentje die net zo relaxt is als jij? MS Mode heeft dé jeans die perfect past bij jou.

Fabric guide

MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS DE PRINT EN DE FIT: HET MATERIAAL

Met deze handige guide kies je voor iedere gelegenheid het perfecte materiaal. Linnen op een broeierige dag, satijn voor een avondje uit en elastaan voor die Netflix-marathon op de bank.

Wear your denim with pride

DE BESTE WASTIPS VOOR UW JEANS!

Geef uw lievelingsjeans het eeuwige leven!

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ U?

Bent u een koud of een warm type? Welke kleuren staan u prachtig en welke kunt u beter vermijden? Wij helpen u graag met advies. Met de juiste kleuren kunt uj namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Shape guide

VIND UW PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek uw shape!

Size guide

VIND UW MAAT

Bent u opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet u niet precies welke maten u heeft? Wij helpen u graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die u het beste past!