Vind uw perfecte jeans


Loose leg jeans


jeans guide
jeans guide

De naam van de loose leg jeans zegt het al, deze jeans heeft loose legs. De jeans zit aansluitend bij de heup en wat wijder op de benen. Onze loose leg jeans zijn speciaal ontworpen voor ladies met wat meer curves op de billen en de bovenbenen. Door het gebruik van stretch zit de broek extra comfortabel.

SHOP NU


Skinny jeans


jeans guide
jeans guide

If you’ve got it, flaunt it! De super vrouwelijke skinny jeans van super stretch stof zorgt ervoor dat uw curves geaccentueerd worden.

SHOP NU


Straight leg jeans


jeans guide
jeans guide

De straight jeans is een klassieker die eigenlijk iedereen in haar kast zou moeten hebben hangen. Dankzij de nauwsluitende pasvorm vanaf de heupen en de rechtlopende broekspijpen vanaf de knie, ogen uw benen optisch langer en uw heupen juist smaller. Platte schoenen of hakken, u combineert het feilloos met de straight jeans.

SHOP NU


High waist jeans


jeans guide
jeans guide

Een high waist jeans is een uitkomst als u uw buik en lovehandles wilt verbergen. De broek komt bijna tot aan uw navel, waardoor juist wel de aandacht focust op uw taille. Daarnaast zorgen jeans met een hoge taille ervoor dat uw benen optisch langer lijken. Draagt u een paar hoge hakken onder deze broek, dan lijken uw benen zelfs nóg een stukje langer.

SHOP NU


Slim fit jeans


jeans guide
jeans guide

De slim fit is een comfortabele jeans van stretchstof. Dankzij de aansluitende pasvorm lijken uw benen langer. De slim fit jeans is afgewerkt met een trendy wassing.

SHOP NU


Flared jeans


jeans guide
jeans guide

De Flared jeans is een model dat strak zit op de heupen en bovenbenen. Vanaf de knie lopen de broekspijpen uit. Zo worden uw heupen geaccentueerd en uw kuiten gecamoufleerd. U kunt deze jeans heel goed stylen met een platte schoen als een sneaker of een loafer. Wilt u juist voor optisch langere benen gaan? Dan draagt u de flared jeans met een paar high heals.

SHOP NU
Our brands