Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

'' I DID IT! I ROCKED BIG TIME! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand voor vier Belgische beauty’s een complete make-over in samenwerking met Madamski, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies en een aantal prachtige looks in MS Mode kleding. Dit keer het verhaal van curvy lady Vicky (29 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''ALLES MAG EN ALLES KAN! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Ieder met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van curvy lady Fanny (54 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Kleurenanalyse

HET IS TIJD OM KLEUR TE BEKENNNEN!

Dit keer een blog over kleuradvies! Welke kleur past het best bij jou? Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION TREND

Asian Art

DE TREND VAN DIT MOMENT!

Nu de Sale langzamerhand leeg loopt, stromen de winkels geleidelijk weer vol met nieuwe fashion trends en outfits! Maar welke looks doen het goed dit najaar en wat is op dit moment de trend? Wij vertellen het je! Eén van de trends die we aankomend seizoen veel gaan terugzien is Asian Art. Bij deze trend moet je denken aan Japanse borduursels, botanische prints en héél veel mooie details. We zien ze terug op stoere bombers, broeken en veel andere fashion!

LEES MEER...

FASHION TREND

De Statement Sleeve

DE MUSTHAVE VAN DIT MOMENT!

Afgelopen half jaar stonden onze armen en schouders al volop in de spotlights dankzij de statement sleeves en de off-shoulder trend, maar ook dit najaar blijven ze ontbloot! Het lijkt misschien net iets meer gepast voor de zonnige zomer, maar niets is minder waar: tops met open schouders zijn wat warmer dan een simpele tanktop, maar zijn net wat koeler dan een top met lange mouwen. Perfect voor aankomend seizoen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

People behind the brand

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN...

Eens in de zoveel tijd willen we jullie graag meenemen voor een kijkje achter de schermen! Dit keer met onze curvy lady Marcia. Marcia werkt sinds een aantal maanden bij ons op het hoofdkantoor. Bekijk jij altijd de online modelbeelden en lees jij de beschrijvingen van de fashion items voordat je ze koopt? Grote kans dat Marcia deze heeft geschreven en ervoor heeft gezorgd dat ze werden gefotografeerd.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Zomerse stoffen!

DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR: TIJD OM TE SHOPPEN!

Veel vrouwen hebben een hekel aan polyester en denken nog altijd aan goedkope zweetstofjes en klotsende oksels bij het dragen van deze stof. Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en is er de laatste jaren héél veel veranderd aan de kwaliteit van polyester. Het polyester van vroeger is dat van nu niet meer en daar zijn wij heel blij mee!

LEES MEER...

Kitchen sink example